Γεια σου είμαι ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ και λατρεύω τα μήλα!

Αν θέλεις να με γνωρίσεις συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής σου και τη χώρα διαμονής σου.

ΧΩΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
ΗΜΕΡΑ
ΜΗΝΑΣ
ΕΤΟΣ
Υποβάλοντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ρύθμιση cookies

ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ @MILOKLEFTIS ΣΤΟ FACEBOOK / USER GENERATED CONTENT (UGC) POLICY

Οι παρόντες κανόνες αποτελούν κανόνες χρήσης της σελίδας https://www.facebook.com/milokleftis/, όνομα χρήστη «@milokleftis», (εφεξής «σελίδα») της εταιρείας «Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.» (εφεξής «Εταιρεία») στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.Η σελίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε χρήστες του Facebook που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δηλώνουν αυτομάτως με τη χρήση της σελίδας ή κάνοντας «like» ή κάνοντας «follow», ότι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 

Οι χρήστες του Facebook που επιθυμούν να κάνουν χρήση της σελίδας μας οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τους όρους χρήσης αυτής και εάν δεν συμμορφώνονται με αυτούς, οφείλουν να απέχουν από τη χρήση της σελίδας.
 

Η Εταιρεία επιθυμεί η σελίδα της στον ανωτέρω ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης να αποτελεί ένα ενδιαφέρον μέσο ενασχόλησης για τους φίλους/χρήστες της, ενθαρρύνει δε την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με τους και μεταξύ των φίλων/ χρηστών της μέσω της ανάρτησης σχολίων, βίντεο, φωτογραφιών και λοιπού υλικού, κατάλληλου περιεχομένου, στον τοίχο της.
 

Οι αναρτήσεις, στις οποίες δύνανται και επιθυμούμε να προβαίνουν οι φίλοι και χρήστες της σελίδας μας, δεν θα πρέπει να:
 

· προωθούν την υπερβολική ή ανεύθυνη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών,
 

· προωθούν την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από άτομα νεαρής ηλικίας και σε κάθε περίπτωση από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,
 

· προωθούν το περιεχόμενο της σελίδας μας σε άτομα νεαρής ηλικίας και σε κάθε περίπτωση σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,
 

· περιέχουν άσεμνο ή με άλλο τρόπο προσβλητικό, αποδοκιμαστέο, χυδαίο, υβριστικό, απειλητικό, ενοχλητικό, σεξιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο,
 

· παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα δικαιώματα απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων τρίτων,
 

· προωθούν ή υποκινούν βίαιη, επικίνδυνη ή αντικοινωνική συμπεριφορά,
 

· παραβιάζουν την ισχύουσα νομοθεσία ή οποιοδήποτε άλλο κανονισμό (ελληνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο), οδηγία ή πρότυπο/-α της κοινότητας του Facebook ή κώδικα δεοντολογίας,
 

· περιέχουν ανεπιθύμητα μηνύματα (spam), ιούς, αλλοιωμένα αρχεία ή άλλες παρόμοιες εφαρμογές ή προγράμματα που ενδέχεται να προκαλέσουν τεχνικές διαταραχές στη σελίδα ή να επιφέρουν βλάβη στη λειτουργία ηλεκτρονικού υπολογιστή ή/ και άλλου μέσου τρίτων.
 

Όλοι οι φίλοι/χρήστες της σελίδας μας οφείλουν να σέβονται και να συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους χρήσης της σελίδας, οφείλουν να σέβονται τα υπόλοιπα μέλη, φίλους/χρήστες αυτής, καθώς και να συμμορφώνονται με τη δήλωση περί δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του Facebook.
 

Η χρήση της σελίδας από κάθε φίλο/χρήστη γίνεται με αποκλειστική του ευθύνη. Το περιεχόμενο της σελίδας παρέχεται στους χρήστες αυτούσιο, χωρίς οποιαδήποτε μορφή εγγύησης και, ως εκ τούτου, η Eταιρεία δεν δεσμεύεται, δεν εγγυάται και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση αναφορικά με την ασφάλεια αυτού.
 

Η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια και αλήθεια των σχολίων που αναρτώνται στη σελίδα από τρίτους, φίλους/χρήστες της σελίδας, και δεν είναι υπεύθυνη ούτε ελέγχει το περιεχόμενο τέτοιων αναρτήσεων. Απόψεις που δημοσιεύονται στη σελίδα από τρίτους και όχι από την ίδια την εταιρεία συνιστούν έκφραση προσωπικών απόψεων των προσώπων αυτών και όχι της Εταιρείας.
 

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό έχει αναρτηθεί από τρίτους, φίλους/χρήστες της σελίδας, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, εάν και εφόσον αυτό το υλικό δεν είναι κατάλληλο προς δημοσίευση ή δεν συμμορφώνεται με τους παρόντες κανόνες χρήσης της σελίδας. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε παράλειψη ή καθυστέρηση στην αφαίρεση τέτοιου υλικού.
 

Υπό το πνεύμα των ως άνω κανόνων, η Εταιρεία με μεγάλη χαρά επιθυμεί η σελίδα της να αποτελεί για εσάς τους φίλους/χρήστες της ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον μέσο ενασχόλησης και επικοινωνίας και σας καλεί να μοιραστείτε μαζί της και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της σελίδας και της κοινότητας του Facebook το περιεχόμενό σας και τις απόψεις σας.